maandag 21 november 2011

Planning

Het is een routine in het ziekenhuis om iedereen na een ingreep een attest van arbeidsongeschiktheid mee te geven. Ik ben tot 15 december vrijgesteld om... te koken, te poetsen en af te wassen... dat heb ik zelf ingevuld en aan mijn huisgenoten voorgelegd, kwestie van het een officieel tintje te geven. Eigenlijk nemen ze ook zonder attest heel wat werk uit m'n handen. Zo komt er veel tijd vrij om te naaien, ik had vooraf al enkele blokken geknipt zodat blokken 8 en 9 al afgewerkt zijn.

10 opmerkingen:

 1. Mooie blokken. Is alles goed met je?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is toch heerlijk. Dat je lekker kunt freubelen en dat ze het thuis goed oppakken. Geniet er maar van hoe vervelend het ook is.
  Beterschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke blokken! lukt het een beetje om te naaien?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beterschap, je hebt het getroffen dat je thuis mag blijven. Als je bij mijn man zou werken dan mag je daar op bed gaan liggen ze hebben er twee ziekenhuis bedden voor mensen die moeten rusten. Quilten mag dan weer wel op bed, het gaat erom dat je aanwezig bent.Het moet niet gekker worden maar het gebeurd wel.Geniet maar een beetje van je ziektedagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat heb je mooi voor elkaar. Hoe is het gegaan?
  Ik hoop dat je kunt genieten van de tijd die jehebt vrijgemaakt om te naaien. Niet teveel pijn?
  Liefs Berna

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wens je heel veel sterkte toe, en doe het rustig aan, en geniet van wat je nu wel kunt doen, en ik zie hier al een heel mooi resultaat , hoop dat je gauw op weg bent naar herstel
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Volgens mij doe ze het met alle liefde, je huisgenoten..Doe je wel rustig aan?
  Wat zijn je blokken weer mooi!
  Liefs Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dan is er toch iets "voordeel" na de doorstane pijn!
  Doe maar rustig!

  BeantwoordenVerwijderen