donderdag 24 november 2011

De 'echte' Jules

Het was wachten tot blok 10 af was om Jules in al zijn pracht te showen.
Er moeten hier en daar nog sierknoopjes aangenaaid worden, daarvoor moet ik eerst eens gaan shoppen. Ik wil iedereen die zich afvraagt hoe mijn elleboog geneest geruststellen, het gaat heel goed om te naaien, minder om dagelijkse karweien te verrichten. Volgende week gaan de hechtingen er uit, dan nog enkele beurten kiné/fysio en hopelijk kan ik alle ongemakken daarrond vergeten. Wil je nog de boosdoeners zien die de voorbije maanden gezorgd hebben voor herstel maar ook voor vervelende pijn??? Niet geschikt voor gevoelige kijkers !

12 opmerkingen:

 1. Wat is het een prachtig blok geworden !
  Ach ja, als je ooit in de verpleging hebt gezeten weet je dat dit hele vervelende dingen kunnen zijn, maar ben je geen gevoelige kijker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is een leuk blok geworden.Goed te horen dat het beter gaat .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is je blok mooi geworden. Gelukkig dat het de goede kant uitgaat met je elleboog.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo jij kwam ook de metaaldetector niet door! Wat een ijzer! Ja als het nu maar goed herstelt dan ben je later maar wat blij dat je in deze tijd leeft en alles goed herstelt kan worden, want het is wel heel bijzonder! Je blok is weer beeldschoon, ik vind het echt een leukerd! Knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik was blij te horen gisteren dat het de goeie kant uitgaat met je elleboog, het heeft lang genoeg geduurd! en leuk 10de blok! volgende week een affe top?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat het goed gaat Hilde. Nu maar hopen dat het goed blijft gaan. En de huishoudelijke klussen.......... Geniet maar even dat het nog niet kan en naai gewoon een paar steekjes. De rest komt vast wel weer.
  En Jules is een schatje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Hilde, stuit ik ineens toch weer op jouw blog..., wat een leuke Jules ben je aan het maken, ik heb dat boek met patroon ook hier en was met kleindochter een blokje begonnen te maken. Daar bleef het voorlopig bij, jouw quilt is al aardig af aan het raken, super leuk!
  Veel sterkte met al je ongemakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn om te horen dat het goed met je gaat. En wat een mooi blok heb je gemaakt.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Hilde, zo heb ik jou ook weer gevonden. Leuk deze quilt le Mystère van Véro bij jou te ontdekken, hij wordt echt fantastisch!. Ik heb het boek ook en ben vast van plan daar iets van te gaan maken. Wat zo leuk is dat haar winkeltje Born to Quilt vlak bij ons huis in de Bourgogne is, dus ik heb hem van haar in het echt gezien en ben reuze benieuwd naar haar nieuwe boek dat binnenkort uitkomt. Veel succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie Jules!
  Bangelijk al dat ijzerwerk!
  En zeker fijn om te horen dat het eindelijk de goeie weg opgaat met je arm!
  Goe weekend Hilde!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haaa, daar herken ik Jules, het hondje van Lynette Anderson.. goeie ontwerpster. Je weet dat er ook knopen zijn van Jules???

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk blok! Gelukkig dat het beter gaat. Nu rustig de fysio in en dan komt het goed :)
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen