maandag 7 november 2011

Art quilt

Wat ik nu laat zien is het werk van kleinzoon Waso. Hij was enkele dagen bij ons op vakantie en moest voor een project een "kunstwerk" maken.
Stofjes en naaien is zijn dada als hij bij oma is, daarnaast gaat hij ook elke week naar de academie waar hij het kantatelier volgt. Hij heeft dus niet lang moeten nadenken om aan te slag te gaan en al zijn vaardigheden te tonen.
Zaterdag wordt hij negen jaar, het zou voor hem een verrassend verjaardagskado zijn als hij deze week van "echte" quilters een reactie zou krijgen voor zijn werk. Je kan mailen naar wasovdb@hotmail.com

9 opmerkingen:

 1. Nu Waso heeft van deze quiltster al een felicitatie ontvangen en ik hierbij ook zijn Oma van harte gefeliciteerd en de beste wensen voor deze knappe en creatieve kleinzoon! Knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap gedaan hoor. Een artquilter erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super!! Het is gewoon een ArtQuilt 'tentoonstelling waardig'.
  Leuk Hilde om zo je hobby te kunnen delen.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oma, je mag trots zijn op zo'n creatieve kleinzoon! Maar hij heeft het natuurlijk niet van een vreemde.
  Liefs
  Berna

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou je kleinzoon heeft nog een mailtje binnen hoor!!Wat een prachtige quilt heeft hij gemaakt! Grappig, ik herken bepaalde lapjes..
  Jij ook alvast gefeliciteerd met Waso zijn verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig! Mailtje komt er aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het appelke (Waso) valt niet ver van de boom(Hilde). Super mooi gemaakt enne vooral doorgaan Waso, dan zul je het nog ver gaan schoppen!

  BeantwoordenVerwijderen