zaterdag 14 april 2012

UFO-bee

Bij Katrien was er vandaag een gezellige UFO-bee. Dat sommige onafgewerkte quilts of projecten soms maanden of jaren onaangeroerd in de kast blijven liggen kent menige quiltster, ik dus ook. Het was dan ook een prima idee om een bee te organiseren waar enkel gewerkt mocht worden aan een quilt waaraan we meer dan een jaar geleden aan begonnen waren.

Inge naaide sashings aan het CWD, Katrien heeft een miniquiltje helemaal gequilt, José quiltte haar huisjesquilt, Guute heeft het middenblok van de Morell afgewerkt en ik heb na anderhalf jaar de nearly insane weer een blokje groter gemaakt.
Er werd flink gewerkt, iedereen was tevreden over het resultaat. Ik zie het weer zitten om verder te werken aan de NI.

Katrien kon ook haar afwerkte top van de CWD laten zien.
 We hebben ook deze Coblestone die ze jaren geleden maakte kunnen bewonderen.
 Wie het meeste ufo's heeft zal ik niet verklappen maar we kregen allen moed om onaffe quilts verder af te werken. De quiltpolitie  is zelfs langs geweest: we mogen de eerste drie maanden aan geen nieuwe projecten beginnen !!!

12 opmerkingen:

 1. quatorze juillet, we gaan het nog moeten vieren als we aan iets nieuws mogen beginnen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hilde de link naar mijn blog is niet juist hoor,kijk maar eens.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed idee zo'n ufo-bee!
  Maar de quiltpolitie is wel erg streng hoor!
  Goed weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed voornemen en goed uitgevoerd! Ook hier worden ufo's weggewerkt! Prachtig resultaat zo te zien! Geniet van je steekjes, knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een goed idee. Zo steek je elkaar lekker aanmet inspiratie. Ik ben sinds kort echt aan het ' BEEeb' en ik vind het heerlijk voor de inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Hilde, wil je svp die quiltpolitie niet hier naar toe sturen. Er bestaat kans dat ze overwerkt raken. Het is wel prachtig wat jullie laten zien zeg! Trouwens mijn vriendinnen vinden de borduurmap zo leuk. Complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is een goed idee! Komt er ook weer eens iets af... Wat goed dat je het weer ziet zitten met de N.I..
  Ik zal die van mij ook weer eens opzoeken.
  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit was dus ook een hele gezellige bee met een super idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oei, quiltpolitie op bezoek! :-(
  Succes meisjes, ik zie Katrien toch goe lachen terwijl ze aan het quilten is .... Vrolijk werkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Succes met jullie Affo's het is zeker waar iedereen (waaronder ik) lig met vershillende zeker een van ongeveer een jaar of 7-8-9, waar niet te veel meer moet aan gequilt worden, maar ik geraak er niet! Ik heb hem getoond bij het bezoek van Inge en Katrien ( hij hangt aan de kast ,grote bedsprei) dronkenmanspad! Nog enkel rondjes erop en de bies en klaar is kees!Maar ja,........Ben blij dat jullie het zo leuk hadden zeker een leuk initiatief!! Zoals ik tegen Katrientje zei, je mag gerust eens tot bijmij komen om zo'n uffo dag te doen hoor met de zelfde voorwaarden... zou leuk zijn, misschien geraakt de mijne dan ook eens af! dikke knuffel en tot vrijdag!!Carine

  BeantwoordenVerwijderen