donderdag 7 februari 2013

Haast en spoed...

Je kent het wel, vlug even een naadje stikken zodat die lap dan weggelegd worden...

 
Je hebt een machine die perfect stikt en ook snel
als het moet...

Maar opeens, voor het eerst na 50 jaar ervaring, is één seconde onoplettendheid genoeg om alles stil te leggen...
                                   
de naald stikt niet alleen door de stof maar ook door een vinger die in de weg ligt...

helemaal er door, het puntje van de naald onderaan zichtbaar. De huisarts krijgt de naald niet in beweging, dan maar naar spoed... we vertrekken om 15.06u.

zoiets is geen prioriteit, het bloedt bijna niet, de pijn is goed te verdragen... dus wachten...wachten en  een RX maken  en wachten... tot na drie uur wachten er toch een chirurg kwam en de naald kon verwijderen, weer wachten om nog een RX te maken om te controleren of alles verwijderd is...wachten op het resultaat... en... er is nog een klein stukje te zien... wachten tot de chirurg terugkomt... laatste stukje eruit peuteren en daarna weer een RX... ondertussen wachten op een baxter met antibiotica want de naald zat door het beentje... de verpleegster komt met een reuze spuit antibiotica en de dokter brengt goed nieuws: alles is verwijderd... we kunnen naar huis... het is 20u55 als we onze garage binnenrijden.Haast en spoed zorgen voor veel tijdverlies !!!

11 opmerkingen:

 1. Oh ja is mij ook wel eens overkomen, maar gelukkig alleen door mijn vel genaaid! Nu ik wens je sterkte en hoop dat je goed en snel herstelt! Knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is dus een possje niet naaien. Ik hoop dat alles weer snel goed met je is. Bij mij gelukkig ook alleen maar door vel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O pechvogel! Nu maar hopen dat het snel hersteld en je weer een steekje kunt doen.
  Wel voorzichtig he!
  Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oei Hilde,das wel pech hebben ,en dit juist voor ons ufo weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eeks, ik zit weer terug in een nachtmerrie! Ooit maakte ik hetzelfde mee als klein meiske, kijkende naar moedertje lief...die voor ons deugenieten kleertjes aan het naaien was....ik ervaarde het als een trauma en kon sederdien geen bloed en prik verdragen...ah ja, ik leer het een plekje geven hoor. Beterschap lief quiltvriendinneke! En ons moeder heeft er niks aan overgehouden hoor...behlve dat ze amper meer genaaid heeft sinds toen...en ik pas goed op(hoop ik)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh Hilde, wat een ellende, en behalve een dikke vinger rijker, ben je een halve dag kwijt. Je kan nou wel duidelijk je middelvinger opsteken, dat valt wel op zo! Hopelijk geneest het snel.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat een pech. Beterschap en gelukkig kunnen wij ook zonder die vinger nog wel wat doen. Zo vindingrijk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh Hilde wat vervelend, en net voor jullie weekend. Ik hoop dat je er niet te veel last van hebt.
  Groetjes Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Brrrr wat een verhaal. En dat het er niet in een keer uit kon. Nou meid, heel veel beterschap en dat het goed en snel mag genezen. groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jeetje, wat een verhaal....Veel beterschap, hoop dat het niet te veel pijn doet!

  BeantwoordenVerwijderen