zondag 11 september 2011

Nieuwe start


Na een blogvakantie in de zomer en mijn gebroken elleboog was weblog verdwenen. Eindelijk heb ik het lange wachten beu en begin ik hier met een nieuw blog.
Wat ik eerst wil laten zien is het geheime project waaraan ik werkte in het voorjaar.
Nu is het terecht bij DDIL en kleindochter Flore, ze kreeg het voor haar verjaardag. Het werk noemt "Moeders en Dochters" en geeft de namen weer van zes generaties.

8 opmerkingen:

 1. Gevonden! Leuk dat je er weer bent. Een prachtig borduurwerk en origineel.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedzo, Hilde, kun je weer heerlijk blogjes schrijven, ik heb ze gemist.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk je gevonden te hebben!!
  Tot gauw! Wat was het ook alweer? Zoute of juist zoete drop? Het staat al op mijn boodschappenlijstje als cadeautje uit Holland ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig, ook jou weer gevonden. Mooi borduurwerk heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha fijn dat jij er ook weer bent! Heb je echt gemist! Hoe is het met je arm? Kun je hem alweer gebruiken of is het nog behelpen? Ik vind het een schitterend cadeau geworden, heb onlangs een borduurboek gekocht en zag daarin ook dit patroon, ben er nog over aan het piekeren of ik het zal gaan borduren, weet in ieder geval 5 generaties, voor de zesde moet ik dus echt op zoek in de analen! Wens je een goed verder herstel en natuurlijk ook veel creativiteit! Knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vergeet ik vanochtend (vanuit het werk!) helemaal te reageren op je mooie borduurwerk. Prachtig! En wateen mooie herinnering zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hé leuk je hier ook te vinden.
  Wat een prachtig borduurwerk.

  BeantwoordenVerwijderen